Extra dimensies voor nog meer waterplezier

De designelementen van OSPA zijn gemaakt voor nog meer waterplezier voor u en uw gasten. Verhoog de aantrekkingskracht van uw zwembad met een van de volgende installaties:

Jetstream-zweminstallaties | Onderwaterluidsprekers | Onderwaterverlichting | Nekdouche en -straal | Watergordijnen | Opwellende waterbron | Massagepunten | OSPA PowerSwim

Jetstream-zweminstallaties

Een jetstreaminstallatie maakt van uw zwembad de ideale fitnessruimte. Door een sterke tegenstroom in uw jetstream zwembad kunt u kilometers zwemmen zonder ook maar één keer om te hoeven keren. De nozzles die het water voorstuwen, worden onzichtbaar weggewerkt. Dit zal zodoende geen afbreuk doen aan het prachtige design van uw zwembad.

Onderwaterluidsprekers

Onderwatermuziek geeft uw zwembad nog meer exclusiviteit. Een absoluut unieke ervaring zijn de onderwaterluidsprekers van Wels Techniek; helder geluid en een goede uitstraling. Oppeppende beats tijdens een intensieve work-out of ontspannen deuntjes tijdens het relaxen: u kiest altijd zelf uw favoriete muziek.

Onderwaterverlichting

Niets geeft uw zwembad meer sfeer dan prachtige onderwaterverlichting van OSPA. Groot voordeel van deze onderwaterverlichting is dat ze de gebruikers van het zwembad niet verblindt, in welke hoek van het zwembad u zich ook bevindt. Het assortiment bestaat onder meer uit halogeenschijnwerpers, witte power-LEDschijnwerpers of een van de kleurige RGB-LEDschijnwerpers.

Nekdouche en -straal

Een heerlijke massage van nekspieren en schouders is mogelijk met in modern roestvrijstaal vormgegeven nekdouches en nekstralen. Een zalige beloning na een drukke werkdag, heerlijke wandeling of intensieve zwempartij. De nekdouches zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Indien gewenst ontwerpen we ze zelfs voor u op maat.

Watergordijnen

Het watergordijn is een prachtig element om uw zwembad mee aan te vullen. De rust die wordt gecreëerd door het heerlijke gekletter is fenomenaal. Een groot voordeel is dat we het gordijn met de architectuur van uw badruimte kunnen integreren. Zo is uw watergordijn niet alleen een leuke rustgevende attractie, maar ook een designstuk dat schoonheid toevoegt aan uw zwembad. Naast vormgeving kan er ook uit eindeloos veel verschillende materialen gekozen worden.

Opwellende waterbron

Een opwellende waterbron is een beleving. Uit een opening in de bodem van het bassin spuit een krachtige stroom water naar het oppervlak. Daar welt het water in een cirkel op en veroorzaakt golven in alle richtingen. Niet alleen een lust voor het oog in ieder bad, maar ook een genot voor uw lichaam. Met het grootste gemak laat u zich boven deze waterstraal ‘zweven'.

Massagepunten

De massagepunten van Ospa bieden grenzeloos badplezier. De massagepunten bestaan uit 4 of meer stralen in de wand van het zwembad. Met de speciale massagepomp bent u verzekerd van een perfecte waterdruk. Door de massagepunten op verschillende hoogtes in te bouwen, wordt uw lichaam op verschillende plekken gemasseerd.

OSPA PowerSwim

Niet meer naar de sportschool, maar in het zwembad. Met de OSPA PowerSwim is een echte zwemtraining mogelijk. U vergroot uw spieren en verbetert uw conditie door tegen de zeer krachtige stroom in te zwemmen. De OSPA PowerSwim is uit te breiden tot drie (verstelbare) nozzles, waardoor er zelfs met drie zwemmers tegelijk getraint kan worden.

Verdubbel het badplezier en laat bijvoorbeeld onderwaterluidsprekers, een nekdouche of jetstreaminstallatie in uw huidige of nieuwe zwembad plaatsen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met Wels Techniek: +31(0)24 - 3445066.

Maak een afspraak