Bij het aanleggen van uw zwembad alles van A tot Z geregeld

Met een lekkere frisse duik of een verkwikkend bad maakt u even lekker uw hoofd leeg. U stapt uit het bad en schudt samen met de waterdruppels de zorgen van alledag van u af. Met de totaalservice van Wels Techniek hoeft u zich namelijk nergens druk over te maken.

Zwembad op maat | Zwembadontwerp | Zwembadtechniek |
Zwembadonderhoud | Zwembadservice

Zwembad op maat

Een zwembad in een specifieke vorm aanleggen of diverse installaties toevoegen? Bij Wels Techniek zijn we gewend aan unieke wensen. Om uw zwembad, whirlpool of jacuzzi geheel naar wens uit te voeren, betrekken we u nauw bij de conceptfase. We bespreken uw ideeën en geven we u advies over de vorm, de constructie en het implementeren van technieken. Alle soorten bekledingen, afdekkingen en attracties zijn mogelijk: bij ons kunt u terecht voor een totaalproduct. Tijdens de werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt. Wij houden toezicht over het gehele traject en houden u van alle zaken op de hoogte. 

Elk detail tot in de puntjes uitgevoerd
Voor uw kwaliteitszwembad zorgen we ervoor dat elk detail tot in de puntjes goed wordt uitgevoerd. Bij ons geen slechtzittend putje of ontbrekend mozaïekstukje. Bij elk zwembad op maat streven wij naar een perfect resultaat.

Ook profiteren van onze kwaliteit, design, techniek en service? We komen graag de mogelijkheden voor een zwembad op maat met u bespreken.

Zwembadtechniek van OSPA

Uiteraard moet de techniek voor uw zwembad voldoen aan de hoogste eisen. Wij gebruiken alleen kwaliteitsproducten van het Duitse merk OSPA, de Rolls Royce onder de zwembadtechniek. OSPA staat al jaren bekend als de toeleverancier van producten voor exclusieve zwembaden op maat. Daarom zijn wij officieel OSPA-dealer.

OSPA

Uw waterfiltering, afwatering en attracties zullen subliem functioneren. Het merk zorgt voor voelbaar beter water. Kristalhelder water zonder chloorlucht of enige andere verontreiniging. Ook de duurzaamheid en het design van de techniek zijn perfect. U bedient alle producten eenvoudig met de OSPA-BlueControl®: een uniek centraal bedieningspaneel met touchscreen.

Zwembadontwerp

Met onze dienst architectuur en maatvoering krijgt u een uniek en functioneel zwembaddesign. Door de creatieve visie van onze ervaren ontwerpers bent u verzekerd van een oogstrelend zwembad design. De ontwerpers verliezen nooit onze hoge kwaliteitsstandaard uit het oog. Zo zijn ze vanaf het tekenen tot het afwerken van de details continu bezig met het garanderen van de beste kwaliteit.

Zwembadonderhoud

Met een abonnement voor periodiek zwembadonderhoud houden wij uw zwembad altijd in topconditie. We komen langs om de techniek te controleren, de kwaliteit van het water te testen en alle attracties na te lopen, zodat uw zwembad altijd in de beste vorm blijft. 

Zwembadservice

Ook na de oplevering zijn we er natuurlijk voor u. Gedurende de hele levensduur van uw bad staat Wels Techniek 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of calamiteiten snel en vakkundig op te lossen:
024 - 3445066.

exclusieve zwembaden

Wilt u ook een zwembad op maat laten aanleggen? Neem snel contact op met Wels Techniek. Wij werken in Nederland, België en Luxemburg. We maken graag een afspraak om de installatie van uw droomzwembad te realiseren.

Maak een afspraak