Luxueus relaxen in uw eigen jacuzzi/whirlpool

Lekker uw spieren laten ontspannen in een whirlpool na een dag hard werken of in de tuin met vrienden genieten in uw jacuzzi? Wels Techniek zorgt ervoor dat u op elk gewenst moment van uw bad kunt genieten.

Jacuzzi/Whirlpool aanleggen

Laat u een jacuzzi aanleggen door onze specialisten, dan krijgt u als resultaat een prachtig bad met robuust design. De jacuzzi's die wij aanleggen zijn namelijk van het merk OSPA. Dit merk staat al jaren bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De OSPA-techniek staat bekend om zijn gebruikersvriendelijk. Met enkele drukken op de knop stelt u het gewenste massageprogramma in. Zo ontspant u zich in een mum van tijd. De zoutelektrolyse van OSPA zorgt op een veilige manier voor schoon water.

Zwembad - whirlpoolcombinatie van OSPA

De zwembad - whirlpoolcombinatie van OSPA biedt u een bijzonder exclusieve spa en ontspanning ervaring. Door een gemeenschappelijke waterzuivering systeem, dat bestaat uit componenten zoals zwembadfilters en zwembadverwarming, wordt zowel zwembad als whirlpool/jacuzzi bediend. En dit allemaal zonder afbreuk aan de kwaliteit van het water. Een groot voordeel van de zwembad – whirlpoolcombinatie is dat u bij aanschaf alles in één keer koopt ipv twee losse producten.

Binnenjacuzzi

Stelt u zich eens voor: buiten is het -5 graden, u hebt de hele dag hard gewerkt en vervolgens moest u door die ijzige kou naar huis. Wat wilt u dan nog meer dan heerlijk in uw binnenjacuzzi te stappen? 

Stimuleer uw gezondheid
Met een zeer comfortabele watertemperatuur van 39 graden schudt u de kou van u af. Uw spieren ontspannen zich, de bubbels stimuleren uw bloedsomloop en u komt optimaal tot rust. Dat is thuiskomen! 

Buitenjacuzzi

Optimaal profiteren van de heerlijke zon? Pas op, met een buitenjacuzzi geniet u zo van de lange zomeravonden dat u niet meer naar binnen wilt. Een buitenjacuzzi is een weldaad waar u geen genoeg van krijgt.

Ook als het kouder is
In de zomer geniet u volop van uw jacuzzi. Ook als het kouder is, zorgt het bad voor de hoognodige ontspanning. Het contrast tussen de kou buiten en de uitstekende temperatuur in de jacuzzi is een unieke en heerlijke ervaring.

Attracties

Een extra dimensie toevoegen aan uw jacuzzi of whirlpool? Breid hem dan uit met onze attracties van het merk OSPA. Verschillende licht-, lucht- en waterelementen maken uw jacuzzi compleet en stellen u in staat nog meer te genieten.

Verlichting
In uw eentje lekker ontspannen, een romantisch bubbelbad met zijn tweeën of een feestje met uw familie of vrienden. Met verlichting van OSPA creëert u in een handomdraai elke sfeer die u wilt. U kunt kiezen uit diverse soorten onderwaterverlichting.

Lucht
Klaar met badderen? De leidingen blazen zichzelf droog en schoon met de krachtige whirlpool blowers van OSPA. Instelbaar in verschillende standen, fluisterstil en zelfreinigend.

Floating
Pure ontspanning door de nieuwste wellness-trend; floating. Laat jezelf gewichtloos zweven in een bad van warm zout water. Niet alleen stress verdwijnt, floating is ook een behandeling tegen pijn. De speciale OspaSol regelt de waterbehandeling door volautomatisch het bad te vullen en te legen. Het zoutgehalte van het water wordt bewaakt door de OSPA-BlueControl®.

Wels Techniek Wijchen

Wilt u meer informatie over de eindeloze ontwerp- en installatiemogelijkheden? We gaan graag aan de slag om uw wensen werkelijkheid te maken: +31(0)24 - 3445066.

Maak een afspraak