De partners van Wels Techniek

U wilt een zwembad op maat met kwaliteit zwemwater en een goede luchtvochtigheid? Om uw exclusieve zwembad tot in de puntjes te realiseren, werken we bij Wels Techniek samen met gerenommeerde merken.
 

Het beste voor uw zwembad

ospa
OSPA

Echt genieten van een zwembad kan alleen met optimale zwembadinstallaties. Al jaren maken wij gebruik van de zwembadtechniek en attracties van Ospa. De kwaliteit van OSPA is door deze jaren ervaring en continue drang naar perfectie ongeëvenaard. Het merk sluit precies bij onze positionering aan, want net als OSPA doen wij geen concessies aan de kwaliteit die wij leveren.

polenz
Polenz

Al meer dan 50 jaar gebruiken we geavanceerde productietechnieken en hoge nauwkeurigheid om tot het beste resultaat te komen. Dit doen wij door creativiteit, vakmanschap en een uniek projectplanning concept te combineren met hoogopgeleide gemotiveerde werknemers. Wij bedienen een brede markt: industrie, kunst, architectuur, jachtbouw, glas, standbouw, maar ook particulieren. Binnen of buiten, wij zorgen voor een design wat bestaat uit exquise metalen.

menerga
Menerga Thermocond 29

Voor het hoogste klimaatcomfort in uw privézwembad en therapiebad levert dit merk de luchtbehandelingsunit Thermocond 29. Het systeem houdt luchtvochtigheid op de juiste comfortabele waarde, en zorgt voor ventilatie met frisse buitenlucht wanneer dit nodig is. Dit tegen de laagst mogelijke energiekosten, want de Menerga Thermocond 29 is duurzaam. De unit is uitgerust met een unieke meervoudige warmteterugwinningssysteem. De warmtepomp wint energie uit afvallucht geeft dit terug als verwarmde lucht in de zwemzaal en aan het zwembadwater. Het systeem is nagenoeg geluidloos en onzichtbaar weg te werken: voor gebruikers die alleen het beste eisen.

rollo star
Rollo Solar

Voor uw zwembadafdekking leveren we producten van het Duitse merk Rollo Solar. Deze afdekkingen beperken verdamping van het water tot een minimum. Dat ziet u aan uw rekeningen, want het vermindert zowel in waterkosten als chemicaliënverbruik. 

isoplus
ISO-PLUS-System

Al meer dan 30 jaar bewijst dit structureel veilige isolatiesysteem dat het perfect is voor de uitbreiding van onder andere zwembadruimtes. Met het ISO-PLUS-System blijven plafonds en muren permanent droog en schimmelvrij. Stuken, betegelen, verlaagde plafonds of verlichting toevoegen: alle toepassingen zijn erop mogelijk. Nog een pluspunt is dat uw overdekte zwembad een zeer aangename akoestiek krijgt.

Zwembad aanleggen

Wilt u een zwembad laten aanleggen en ook profiteren van de combinatie van Wels Techniek en de verschillende topmerken? Neem dan contact op: +31(0)24 - 3445066.

Maak een afspraak