Het is genieten met de zwembaden van Wels Techniek

Een zwembad aanleggen is een memorabel moment. Eindelijk kunt u ongelimiteerd genieten van de ontspanning die een zwembad u biedt. Tegelijkertijd is het ook een spannend moment: werkt de installatie wel precies naar wens?
Met Wels Techniek en de producten van OSPA, zoals o.a. zoutelektrolyse, filterinstallaties en inbouwdelen, hoeft u geen water bij de wijn te doen.
 

Zekerheid een levensduur lang

Wij kunnen het hele traject voor u uit handen nemen. Geen gedoe met 5 onderaannemers, niet weten bij wie u een vraag kunt stellen en steeds meer onbekende gezichten in uw huis. Bij het aanleggen van een zwembad houden wij toezicht op het gehele traject. Zo heeft u maar één aanspreekpunt die te allen tijde volledig op de hoogte is van de vorderingen.

Optimale service, ook na oplevering
Na het opleveren van uw zwembad profiteert u bij ons nog steeds van het feit dat u voor een solide, servicegerichte partij heeft gekozen. Wij staan namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Gedurende de hele levensduur van uw bad kunt u een beroep op ons doen.

Binnenzwembad aanleggen

Een binnenzwembad betekent het hele jaar door baden in luxe. Onafhankelijk van het weer voelt u zich altijd in uw element. Tenminste, als het goed wordt gedaan. Een ervaren partij met oog voor kwaliteit is daarom geen overbodige luxe. Bij Wels Techniek denken we vanaf de tekentafel met u mee, zodat we uw wensen kunnen realiseren. Tijdens dit proces krijgt u van ons glashelder advies over de afmetingen, het design en de techniek, zodat u uw droomzwembad voor ogen krijgt.

Buitenzwembad aanleggen

Bij het realiseren van een buitenzwembad is de keuze in materiaal ontzettend belangrijk. De materialen worden aan de buitenlucht blootgesteld. Dit leidt - eerder dan bij een binnenzwembad - tot verkleuring, krassen en schimmelvorming. Daarnaast bepaalt de materiaalkeuze ook het energieverbruik: hoe kouder de benodigdheden aanvoelen, hoe meer energie u verbruikt voor een aangename watertemperatuur. Bij Wels Techniek weten we precies welke materialen een duurzame oplossing voor uw situatie kunnen bieden.

Zwembadbekleding

De inrichting van uw zwembad is heel persoonlijk. Uw smaak bepaalt welke keuzes u maakt. Dat geldt niet alleen bij de inrichting van de ruimte, maar zeker ook bij de keuze van de bekleding van het bassin. Gaat u voor een adembenemende lichtinval op het water met roestvrijstaal of een uniek en speels design met mozaïek? 

Bij Wels Techniek kunt u alle kanten op:

  • modern roestvrijstaal
  • uniek glasmozaïek
  • traditioneel tegelwerk
  • duurzaam prefab-kunststof
  • zwembadfolie

Zwembadafdekking

Geen stof, bladeren en insecten meer in uw schone zwembadwater? Wij installeren optimaal functionerende en geïntegreerde afdekkingssystemen, met één druk op de knop bedienbaar. Niet alleen werkt dit energie besparend, door gebruik te maken van prachtige materialen ziet uw systeem er ook nog eens mooi uit. 

U kunt onder meer kiezen uit:

  • lamellen afdekking
  • overkapping
  • folie-afdekking
Wels Techniek Wijchen

Wilt u ook profiteren van de kwaliteit en het oog voor detail van Wels Techniek? Neem dan contact ons op om de mogelijkheden te bespreken: +31(0)24 - 3445066.

Contact opnemen