+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Wels Techniek is opgenomen in woon- en lifestyle magazine The Art of Living. In dit exclusieve boekwerk van 400 pagina’s worden ruim dertig exclusieve topwoningen gepresenteerd. Deze woningen zijn recent opgeleverd in Nederland en België. Het is daarmee de referentie als het gaat om  de bouw van woningen in het topsegment.

Wels Techniek is vermeld, omdat wij een project in Someren hebben opgeleverd. Dit binnen zwembad heeft een heel hoog afwerkingsniveau en hoge kwaliteit. Waardoor het project in aanmerking kwam voor de top 20 lijst. Hiernaast ziet u een foto van dit project. Zie voor meer foto’s referentie binnen zwembad.

Presentatie Art of Living

The Art of Living wordt overigens gepresenteerd tijdens het The Art of Living Event in Autotron ’s-Hertogenbosch op vrijdag 29 maart 2019 tussen 15.00 en 16.00 uur. Naast het boek is er ook een magazine sinds 2001.  Dit is daarmee al jaren hét inspiratiemagazine voor de woonbranche in het hogere segment. Er wordt aandacht besteed aan bijzondere woningen, exclusieve interieurs, sfeervolle tuinen, kunst en lifestyle. Een selectie van de projecten die in het blad zijn gepresenteerd, komt terug in het hardcover boek. De focus ligt daarbij op architectuur, interieurdesign en tuinen en u leest interviews met de bewoners, ontwerpers, architecten en vakspecialisten. Dit alles wordt omlijst met de mooiste foto’s. Ook worden er betrouwbare vakspecialisten vermeld bij de projecten.

Contact

Meer weten over dit boek/magazine of over het betreffende project? Neem dan gerust contact op met ons. Bel dan 024 – 3445066 of mail naar info@welstechniek.nl. Ook kunt u het formulier onderaan deze pagina invullen.