Erkend Ospa Partner voor service en onderhoud aan uw Ospa zwembadinstallatie

Logo OSPA
Ospa-massagestation

Meer dan 30 jaar ervaring in zwembadtechniek

Wels Techniek is met 30 jaar ervaring en meer dan 300 tevreden klanten de specialist in zwembadinstallaties, zwembadonderdelen, onderhoud en service in Nederland en België.

Wels Techniek is de enige erkende partij door Ospa, die in Nederland onderhoud en service aan uw Ospa zwembadinstallatie mag uitvoeren.

Door jaren ervaring en uitgebreide Ospa trainingen weten wij precies welke onderdelen slijtagegevoelig zijn. Om een defect in deze onderdelen te voorkomen, voeren wij periodieke preventieve onderhoudswerkzaamheden uit.
Gedurende de hele levensduur van uw installatie staat Wels Techniek voor u klaar om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of calamiteiten snel en vakkundig op te lossen

Wilt u advies over zwembadtechniek, of onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren? Doe dan een beroep op de service, deskundigheid en ervaring van Wels Techniek.

Bel ons direct

Periodiek onderhoud

Ook kan Wels Techniek u een onderhoudscontract op maat aanbieden. Met een op maat gemaakt contract voor periodiek onderhoud aan uw installatie kunnen wij uw OSPA installatie in topconditie houden. Tijdens het onderhoud komen we langs om de techniek te controleren, de kwaliteit van het water te testen en alle mogelijke attracties na te lopen. Hierdoor blijft uw installatie altijd in de beste vorm.

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract op maat, neem dat gerust vrijblijvend contact op.

OSPA installatie
R

Kwaliteit

Official OSPA-Dealer in Nederland en België

R

Specialist

De specialist in zwembadinstallaties en onderdelen voor privé baden, exclusieve baden, therapeutische baden en openbare zwembaden

R

Ruime ervaring

30 jaar ervaring en meer dan 300 tevreden klanten