+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Ideaal voor de kleinere zwembaden of wilt u als sportieveling of actieve recreant toch zwemmen, als het even kan tegen de stroom in? Dat kan! Wij bieden daarvoor drie systemen/oplossingen:

1 JetStream

De Jet Stream is de meest bekendste van de drie. Logisch ook, want deze bestaat ook al het langst. Dit ‘klassieke’ systeem bestaat uit een spuitmond die het water richting de zwemmer stuwt voor tegenstroom.

2 TopSwim

De OSPA TopSwim gaat een stap verder. Deze kent namelijk drie spuitmonden en afzuiging in een solide behuizing. Grote verschil is dat zodoende de tegenstroom breder is en u zo minder gebonden bent aan een plek om tegenstroom te krijgen. Bovendien zijn deze spuitmonden krachtiger. Ook bestaat de mogelijkheid, met de Ospa BlueControl trainingsprogramma’s in te stellen. De TopSwim is kortom een geavanceerde tegenstroominstallatie. Ander voordeel is dat dit systeem ook in te bouwen is in bestaande zwembaden. Ideaal als een upgrade dus, bijvoorbeeld tijdens een renovatie. Bediening via de unieke OSPA SensorTaster. Lees meer in de brochure TopSwim.

3 PowerSwim

PowerSwim 3.5

De overtreffende trap is de OSPA PowerSwim 3.5. Deze bestaat uit maar liefst 5 spuitmonden. Zodoende kan er in het hele zwembad tegenstroom gecreëerd worden. Ook wordt het water aan de achterzijde van het bad aangezogen, zodat er een nog krachtigere tegenstroom ontstaat. Het water circuleert op die manier dus optimaal. Ook hier uiteraard de mogelijkheid, met de Ospa BlueControl  trainingsprogramma’s in te stellen. Bediening via de unieke OSPA SensorTaster. Dit systeem is alleen geschikt voor nieuwbouw zwembaden. Lees meer  in de brochure PowerSwim 3.5.

PowerSwim 2

Deze variant van de PowerSwim kent 2 krachtige spuitmonden. Het water wordt aan dezelfde zijde als de spuitmonden aangezogen. Ook hier uiteraard de mogelijkheid, met de Ospa BlueControl  trainingsprogramma’s in te stellen. Bediening via de unieke OSPA SensorTaster. De PowerSwim 2  is alleen geschikt voor nieuwbouw zwembaden. Lees meer in de brochure PowerSwim 2.

Advies en contact

Wij kunnen u dus altijd helpen als u een tegenstroom installatie wenst. Neem contact op met ons, dan kunnen we u vertellen en adviseren welk systeem het beste past bij uw wensen situatie en budget.