+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Gemeente zwembaden

Jarenlange ervaring

Specialist in exclusieve zwembaden

Specialist in openbare, professionele zwembaden

Goede referenties

Veilige en hygiënische gemeente zwembaden

Wels Techniek ontwerpt en bouwt ook gemeentelijke zwembaden. Wels Techniek zorgt ervoor dat een dergelijk bad aan alle wettelijke eisen Whvbz / Bhvbz voldoet en optimaal is afgestemd op de gebruiker.

Openbaar zwembad aanleggen

In vrijwel alle gevallen betreft het aanleggen van een openbaar zwembad een hoog specialistisch karakter. Deze opdrachten vragen om maatwerk en een sterk individuele aanpak, omdat ze moeten voldoen aan strenge wettelijke eisen Whvbz / Bhvbz op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid en hygiëne.

Optimaal afgestemd op de gebruiker
Bij de techniek van een openbaar zwembad kijken we voornamelijk naar de gebruiker. Het uiteindelijke doel is namelijk dat uw klant optimaal kan genieten van het zwembad. Of we nu een zwembad aanleggen voor ouderen, mindervaliden, revaliderende of recreatieve gebruikers; wij zorgen ervoor dat ze tevreden gasten zijn

Hygiëne als speerpunt

Therapeutische en medische zwembaden staan aan veel vervuiling bloot. Dit komt voornamelijk door de vereiste hoge watertemperatuur en de lage hoeveelheid water. Vervuiling, warmte en geringe hoeveelheid water vormen samen de ideale broedplaats voor bacteriën.

Bij het installeren van therapeutische baden maken we gebruik van zeer geavanceerde zuiveringsinstallaties van het merk OSPA. Deze apparatuur is speciaal ontworpen om zwembaden die bloot staan aan veel vervuiling en die intensief gebruikt worden optimaal schoon te houden. Hierdoor garanderen wij – zelfs in hotels, therapeutische en medische openbare zwembaden – op ieder moment water van perfecte kwaliteit.

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.