+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

OSPA inbouwdelen

We leveren en monteren uiteraard ook inbouwdelen van Ospa. Hieronder een korte beschrijving per soort inbouwdeel en afbeeldingen van de betreffende onderdelen die we momenteel in het assortiment hebben.

 

 • Bodemput/vloeravoer
  Ospa vloerafvoer U voor universeel gebruik. Voor folies of prefab zwembaden met flensset, rood messing. Anti-vortex deksel gemaakt van gepolijst roestvrij staal V4A.
 • Bodeminspuiter
  Ospa vloerinlaathoek en jetinlaten. Vloerinlaathoek Rp 2 voor verticale stroming, rood messing, voor betonnen vloerplaat 24 cm.
 • Wandinspuiter
  Ospa muurdoorvoeringen * en inlaatspuitstukken. Wanddoorvoer Rp 2 van rood messing, lengte 20, 24, 30 cm, ook met flens, lengte 24, 30 cm.
 • Gootdelen
  Ospa gootafvoer DN 100 van PP, voor installatie in het overloopkanaal, met elastische muurkraag. Afvoerbuis onder een hoek van 45 °, kort of lang. Ospa kanaalafvoer DN 100 met zeefinzet Vervaardigd van PE-HD, voor installatie in het overloopkanaal, vooral voor buitenbaden. Afvoerpijp 90 ° gebogen.
 • Skimmers
  De Ospa-DesignLine-skimmer springt eruit door een geringe inbouwhoogte en een modern, attractief design. Met dit apparaat kunt u eenvoudig de waterstand van uw zwembad verhogen, om zo een prachtig ogende waterlijn te krijgen. De zeef kan vanwege de geringe inbouwhoogte eenvoudig verwijderd worden als deze schoongemaakt moet worden. Zodoende wordt de betegeling van het zwembad ook niet ontsierd door een deksel. De behuizing is volledig uit RVS V4A gemaakt. Samen met de hoogglans opening en skimmerklep past deze qua vormgeving prachtig in elk zwembad.

Bodemput

Meetwater doorvoering

Bodem inspuiter

Wand doorvoering

Gootdeel

Skimmer

Gootdeel

Skimmer

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.