+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Partners

Jarenlange ervaring

Specialist in exclusieve zwembaden

Specialist in openbare, professionele zwembaden

Goede referenties

U wilt een zwembad op maat met kwaliteit zwemwater en een goede luchtvochtigheid? Om uw exclusieve zwembad tot in de puntjes te realiseren, werken we bij Wels Techniek samen met gerenommeerde merken.

OSPA

Het beste voor uw zwembad

Echt genieten van een zwembad kan alleen met optimale zwembadinstallaties. Al jaren maken wij gebruik van de zwembadtechniek en attracties van Ospa. De kwaliteit van OSPA is door deze jaren ervaring en continue drang naar perfectie ongeëvenaard. Het merk sluit precies bij onze positionering aan, want net als OSPA doen wij geen concessies aan de kwaliteit die wij leveren.

Polenz

Al meer dan 50 jaar gebruiken we geavanceerde productietechnieken en hoge nauwkeurigheid om tot het beste resultaat te komen. Dit doen wij door creativiteit, vakmanschap en een uniek projectplanning concept te combineren met hoogopgeleide gemotiveerde werknemers. Wij bedienen een brede markt: industrie, kunst, architectuur, jachtbouw, glas, standbouw, maar ook particulieren. Binnen of buiten, wij zorgen voor een design wat bestaat uit exquise metalen.

Rollo Solar

Voor uw zwembadafdekking leveren we producten van het Duitse merk Rollo Solar. Deze afdekkingen beperken verdamping van het water tot een minimum. Dat ziet u aan uw rekeningen, want het vermindert zowel in waterkosten als chemicaliënverbruik.

ISO-PLUS

Al meer dan 30 jaar bewijst dit structureel veilige isolatiesysteem dat het perfect is voor de uitbreiding van onder andere zwembadruimtes. Met het ISO-PLUS-System blijven plafonds en muren permanent droog en schimmelvrij. Stuken, betegelen, verlaagde plafonds of verlichting toevoegen: alle toepassingen zijn erop mogelijk. Nog een pluspunt is dat uw overdekte zwembad een zeer aangename akoestiek krijgt.

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.