Professioneel advies voor elke Ospa zwembadinstallatie

Logo OSPA
OSPA installatie

Laat de techniek van een zwembad over aan Wels Techniek

Wij zijn officieel verdeler van het Duitse merk Ospa in Nederland en België.

Heeft u interesse in het merk Ospa voor de techniek achter het zwembad. Dan bent u bij Wels Techniek op het juiste adres.

Ospa Apparatebau Pauser GmbH & Co. KG is een Duitse pionier in de zwembadbranche en zijn hierin al werkzaam sinds 1929. Zij zijn een toonaangevende fabrikant van whirlpool- en zwembadbehandelingssystemen.
Ospa is de enige fabrikant ter wereld dat al zijn waterbehandelingscomponenten in eigen land ontwikkelt en produceert.

In de tussentijd zijn er al meer dan 68.000 Ospa-installaties gerealiseerd wereldwijd. Hierbij kunt u denken aan installaties voor privé gebruik, maar ook zeker wellness, therapiebaden in ziekenhuizen en hotelbaden. Dit getuigd van een goed vertrouwen in het Duitse merk OSPA, zowel in het binnen- als buitenland.

Doordat er sprake is van extra korte lijnen met Ospa, kan Wels Techniek u voorzien van deskundig en up-to-date advies. Hierdoor kunnen wij samen met u tot een passende oplossing komen voor uw opdracht.

Onze stelregel is om gezondheidsbewuste zwembadeigenaren te voorzien van het best mogelijke natuurlijke zwembadwater, zonder concessies te doen aan de hygiëne. Dat betekent: gezond, bronfris, zuurstofrijk wellnesswater dat zacht is voor huid en ogen, dankzij de hoogwaardige Ospa-technologie.

Installatie Someren
OSPA installatie Wels Techniek
Zwembad installatie Wels Techniek
R

Kwaliteit

Official OSPA-Dealer in Nederland en België

R

Specialist

De specialist in zwembadinstallaties en onderdelen voor privé baden, exclusieve baden, therapeutische baden en openbare zwembaden

R

Ruime ervaring

30 jaar ervaring en meer dan 300 tevreden klanten