Direct contact - ook voor storing en service: +31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Recreatie baden

Jarenlange ervaring, goede referenties

Specialist in openbare, professionele zwembaden

Specialist in exclusieve zwembaden

Recreatiebaden van topkwaliteit

Wels Techniek ontwerpt en bouwt ook recreatiebaden. Voor met name campings en recreatieparken. Wels Techniek zorgt ervoor dat een dergelijk bad aan alle wettelijke eisen Whvbz / Bhvbz voldoet en optimaal is afgestemd op de gebruiker.

Referenties

Aanleg recreatiebaden

In vrijwel alle gevallen betreft het aanleggen van een recreatiebad een hoog specialistisch karakter. Deze opdrachten vragen om maatwerk en een sterk individuele aanpak. Omdat ze moeten voldoen aan strenge wettelijke eisen Whvbz / Bhvbz op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid en hygiëne.

Optimaal afgestemd op de gebruiker
Bij de techniek ligt de focus op de gebruiker. Het uiteindelijke doel is namelijk dat uw klant optimaal kan genieten van het zwembad. Wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van optimaal zwemplezier.

Hygiëne als speerpunt

Recreatiebaden staan doorgaans aan veel vervuiling bloot. Dit komt voornamelijk door de vereiste hoge watertemperatuur en de lage hoeveelheid water. Vervuiling, warmte en geringe hoeveelheid water vormen samen de ideale broedplaats voor bacteriën.

Bij het installeren van recreatiebaden maken we gebruik van zeer geavanceerde zuiveringsinstallaties van het merk OSPA. Deze apparatuur is speciaal ontworpen om zwembaden die bloot staan aan veel vervuiling en die intensief gebruikt worden optimaal schoon te houden. Hierdoor garanderen wij op ieder moment water van perfecte kwaliteit.

Direct contact opnemen

Vul onderstaand formulier in voor uw vraag, opmerking of melding. Gewoon bellen met +31(0)24 344 50 66 of mailen naar info@welstechniek.nl mag natuurlijk ook.