+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Recreatie zwembaden

Recreatiebaden van topkwaliteit

 

Wels Techniek bouwt ook recreatiebaden. Voor met name campings en recreatieparken. Wels Techniek zorgt ervoor dat een dergelijk bad aan alle wettelijke eisen Whvbz / Bhvbz voldoet en optimaal is afgestemd op de gebruiker.

Referenties recreatie zwembaden

Camping De Schaaf

Camping De Schaaf

De Schaaf  Jarenlange ervaring, goede referentiesSpecialist in openbare, professionele zwembadenSpecialist in exclusieve zwembadenHoeve de Schaaf ligt in Heijen Noord Limburg. De omgeving van Heijen is ontzettend veelzijdig en leent zich uitstekend voor een...

Lees meer
Klein Canada

Klein Canada

Klein Canada  Jarenlange ervaring, goede referentiesSpecialist in exclusieve zwembadenSpecialist in openbare, professionele zwembaden   U weet vast dat Canada hét land is om te genieten van de natuur, vrijheid, rust en prachtige landschappen. Maar ja,...

Lees meer
Vakantiepark De Oude Molen

Vakantiepark De Oude Molen

Vakantiepark De Oude Molen BV  Jarenlange ervaring, goede referentiesSpecialist in exclusieve zwembadenSpecialist in openbare, professionele zwembaden   Ons vakantiepark in Groesbeek is voorzien van alle faciliteiten die je op een modern vakantiepark...

Lees meer

Aanleg van recreatiebaden

 

In vrijwel alle gevallen betreft het aanleggen van een recreatiebad een hoog specialistisch karakter. Deze opdrachten vragen om maatwerk en een sterk individuele aanpak. Omdat ze moeten voldoen aan strenge wettelijke eisen Whvbz / Bhvbz op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid en hygiëne.

Optimaal afgestemd op de gebruiker
Bij de techniek ligt de focus op de gebruiker. Het uiteindelijke doel is namelijk dat uw klant optimaal kan genieten van het zwembad. Wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van optimaal zwemplezier.

Hygiëne als speerpunt

Recreatiebaden staan doorgaans aan veel vervuiling bloot. Dit komt voornamelijk door de vereiste hoge watertemperatuur en de lage hoeveelheid water. Vervuiling, warmte en geringe hoeveelheid water vormen samen de ideale broedplaats voor bacteriën.

Bij het installeren van recreatiebaden maken we gebruik van zeer geavanceerde zuiveringsinstallaties van het merk OSPA. Deze apparatuur is speciaal ontworpen om zwembaden die bloot staan aan veel vervuiling en die intensief gebruikt worden optimaal schoon te houden. Hierdoor garanderen wij op ieder moment water van perfecte kwaliteit.

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.