+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Zwembad Aanleg

Bij het aanleggen van uw zwembad alles van A tot Z geregeld

Met een lekkere frisse duik of een verkwikkend bad maakt u even lekker uw hoofd leeg. U stapt uit het bad en schudt samen met de waterdruppels de zorgen van alledag van u af. Met de totaalservice van Wels Techniek hoeft u zich namelijk nergens druk over te maken.

Zwembad op maat

Een zwembad in een specifieke vorm aanleggen of diverse installaties toevoegen? Bij Wels Techniek zijn we gewend aan unieke wensen. Om uw zwembad, whirlpool of jacuzzi geheel naar wens uit te voeren, betrekken we u nauw bij de conceptfase. We bespreken uw ideeën en geven we u advies over de vorm, de constructie en het implementeren van technieken. Alle soorten bekledingen, afdekkingen en attracties zijn mogelijk: bij ons kunt u terecht voor een totaalproduct. Tijdens de werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt. Wij houden toezicht over het gehele traject en houden u van alle zaken op de hoogte.

Elk detail tot in de puntjes uitgevoerd

Voor uw kwaliteitszwembad zorgen we ervoor dat elk detail tot in de puntjes goed wordt uitgevoerd. Bij ons geen slecht zittend putje of ontbrekend mozaïekstukje. Bij elk zwembad op maat streven wij naar een perfect resultaat.

Ook profiteren van onze kwaliteit, design, techniek en service? We komen graag de mogelijkheden voor een zwembad op maat met u bespreken.

Zwembadtechniek van OSPA

Uiteraard moet de techniek voor uw zwembad voldoen aan de hoogste eisen. Wij gebruiken alleen kwaliteitsproducten van het Duitse merk OSPA, de Rolls Royce onder de zwembadtechniek. OSPA staat al jaren bekend als de toeleverancier van producten voor exclusieve zwembaden op maat. Daarom zijn wij officieel OSPA-dealer.

Uw waterfiltering, afwatering en attracties zullen subliem functioneren. Het merk zorgt voor voelbaar beter water. Kristalhelder water zonder chloorlucht of enige andere verontreiniging. Ook de duurzaamheid en het design van de techniek zijn perfect. U bedient alle producten eenvoudig met de OSPA-BlueControl®: een uniek centraal bedieningspaneel met touchscreen.

Zwembadontwerp

Met onze dienst architectuur en maatvoering krijgt u een uniek en functioneel zwembaddesign. Door de creatieve visie van onze ervaren ontwerpers bent u verzekerd van een oogstrelend zwembad design. De ontwerpers verliezen nooit onze hoge kwaliteitsstandaard uit het oog. Zo zijn ze vanaf het tekenen tot het afwerken van de details continu bezig met het garanderen van de beste kwaliteit. Ook voor zwembad onderhoud of urgente zwembad reparatie kunt u uiteraard bij ons terecht.

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.