+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Wels Techniek legt buiten zwembaden in alle soorten en maten aan. En in elke prijsklasse: van instap tot exclusief maatwerk. Wat voorop staat is dat we in alle gevallen kwaliteit afleveren. Zo zijn we dealer van het Duitse topmerk OSPA. Zodat u optimaal kunt genieten van uw zwembad in uw tuin. Of u nu een sportieve, veeleisende zwemmer bent of liever lekker relaxt in het water. Zie de pagina referenties buiten zwembaden voor wat wij in huis hebben en u kunnen bieden. Staat uw droom zwembad hier niet bij? Geen probleem: vertel ons wat u wenst en wij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Een ding staat vast: we kunnen het zwembad van uw dromen realiseren. En wilt u meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in. Of vraag onze gratis brochure hiernaast aan.

Contactformulier

Snelle bouw en oplevertijd

De meeste zwembaden kunnen we binnen 1 maanden opleveren na aanvang werkzaamheden. Dit ligt uiteraard ook aan uw specifieke wensen. U kunt doorgaans snel genieten van uw zwembad!

Kosten

We hebben zoal aangegeven voor ieder budget een bouwkundig zwembad. Vanaf € 35.000 (exclusief  BTW) kunnen we doorgaans een hoogwaardig buiten zwembad leveren. Deze prijs is inclusief de levering van de materialen en de werkzaamheden. De grondwerkzaamheden zijn niet meegenomen. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat u hiervoor krijgt? Neem dan met ons vrijblijvend contact op of vul bovenstaande formulier in.

Iedere situatie is weer uniek en vraagt om een eigen aanpak. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken. En op basis daarvan een passende en vrijblijvende offerte te maken.

Zwembad in tuin geheel naar uw wensen

We kunnen een zwembad geheel conform uw wensen opleveren. Of het nu een zwembad van 3 meter diep is of een rechthoekig zwembad van 1 meter 40 diep. Ook qua kleuren is de keuze groot: van het populaire azuurblauw tot net welke kleur u wenst.

Diverse inlooptrappen, attracties en accessoires

Ook kunnen we uiteraard allerhande inlooptrappen plaatsen en installeren. Van een betonnen inlooptrap tot RVS trappen voor een gemakkelijke toegang tot het zwembadwater. Ook kunnen we diverse attracties leveren voor nog meer zwembadplezier. Zoals een bruisplaat, een massagestation, floating spas, sfeervolle LED verlichting en de aan populariteit winnende tegenstroom installaties. Het is maar net wat u wenst en wat uw budget is.

Contact

Wilt u meer weten of vrijblijvend advies? Neem dan contact op met ons: 024 – 3445066 of mail naar info@welstechniek.nl