Advies op maat

Logo OSPA
Peter ten Westenend

Laat de techniek van een zwembad over aan Wels Techniek

Heeft u interesse in het aanleggen van een zwembad en zoekt u een goed en betrouwbaar merk voor uw zwembadinstallatie, dan helpt Wels Techniek u daar graag bij.

Doormiddel van advies op maat kunnen wij samen met u tot een passend advies komen voor uw persoonlijke situatie.

Wij bedienen zowel zakelijke klanten als ook particuliere klanten.

OSPA installatie

Ons plan van aanpak

1. U vraagt een offerte aan, die wij graag persoonlijk bij u komen uitleggen. Zo kunnen we direct aanpassingen doorvoeren en eventuele vraagstukken gelijk beantwoorden.

2. Bij akkoord van de offerte gaan we kijken wie de installatie bij u zal gaan installeren. Het kan voorkomen dat u zelf met een partij komt of bent, echter hebben wij ook een breed scala aan zwembadinstallateurs waarmee wij samenwerken.

3. Overgang tot levering van de installatie. Wij bewaken het proces en zorgen voor een goede en zorgvuldige levering van uw OSPA installatie.

4. Controle van het installeren van uw OSPA installatie. De installateur kan ons te allen tijde bereiken voor vragen. Tijdens de installatie zullen wij de locatie ook bezoeken. Nadat de OSPA installatie volledig is geïnstalleerd, komen wij nogmaals op locatie.

5. In bedrijf nemen van uw OSPA installatie. Dit is de eindfase. Nadat alles staat en compleet is, komen wij nogmaals een controle uitvoeren. Na correcte plaatsing van de onderdelen van de installatie, nemen we de installatie in bedrijf. Dit betekent dat de installatie in werking wordt gezet.

6. U kunt zwemmen. Uw OSPA installatie staat en draait. U kunt nu genieten van kwalitatief kristalhelder zwembadwater.

7. Service en onderhoud. U bent inmiddels een trotse eigenaar van het merk OSPA. Dit betekend dat Wels Techniek 24/7 voor u klaarstaat. Mocht er een calamiteit zich voordoen of voorziet u graag uw installatie voor preventief periodiek onderhoud, dan staan wij graag voor u klaar.