De service van Wels Techniek

Logo OSPA
Wels Techniek Onderhoud en advies

Professioneel preventief onderhoud vergroot de levensduur van uw installatie en beperkt storingen tot een minimum.

Door jaren ervaring en uitgebreide trainingen weten wij precies welke onderdelen slijtagegevoelig zijn. Om een defect in deze onderdelen te voorkomen, voeren wij periodieke preventieve onderhoudswerkzaamheden uit.

Mocht er toch een storing voorkomen, dan kunt u ons 24/7 bereiken. Met onze eigen monteurs en uitgebreide voorraad aan onderdelen zijn wij u zeer snel van dienst, zodat u in een mum van tijd weer kan genieten.

Wilt u advies over zwembadtechniek, of onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren? Doe dan een beroep op de service, deskundigheid en ervaring van Wels Techniek.

Wij zijn werkzaam in Nederland en België.

Onderhoud, service en calamiteiten

Wels Techniek is met 30 jaar ervaring en meer dan 300 tevreden klanten de specialist in zwembadinstallaties, zwembadonderdelen, onderhoud en service.

Ook na het opleveren van de zwembadinstallatie zijn we er natuurlijk voor u!

Gedurende de hele levensduur van uw bad staat Wels Techniek 24/7 in de week voor u klaar om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren of calamiteiten snel en vakkundig op te lossen:
 
Bel ons direct

OSPA installatie

Onderhoudscontract voor uw zwembadinstallatie op maat

Met een op maat gemaakt contract voor periodiek onderhoud aan uw installatie, zijn wij in staat tot het behouden van een topconditie van uw OSPA installatie. Tijdens het onderhoud komen we langs om de techniek te controleren, de kwaliteit van het water te testen en alle mogelijke attracties na te lopen. Hierdoor blijft uw installatie altijd in de beste vorm. 

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract op maat, neem dat gerust vrijblijvend contact op.