Direct contact - ook voor storing en service: +31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Binnen zwembad particulier

Jarenlange ervaring, goede referenties

Specialist in openbare, professionele zwembaden

Specialist in exclusieve zwembaden

Fascinerende, exclusieve binnenzwembaden: wij hebben inmiddels al vele ideeën en dromen van onze klanten gerealiseerd. Perfect van vorm door vloeiende overgangen, met lichtkunst of in elegant purisme overtuigen onze binnenzwembaden door intelligente techniek.

Binnenzwembaden bieden zwembadplezier het hele jaar door, weer of geen weer. En dat op het hoogste niveau. Onze binnenzwembaden zijn met energiebesparende besturingssystemen uitgerust. Zo kunnen licht, temperatuur van het water, het zwembadfilter en andere functies eenvoudig via een touch screen van het Ospa-BlueControl®System bediend worden.

Ook een binnenzwembad komt pas echt tot leven met zwembadwater attracties, zoals een tegenstroom installatie, die het zwemplezier flink vergroot. Laat u zich inspireren door de referenties die u op deze pagina aantreft. En duik zo in de wereld van Ospa binnenzwembaden die wij als geautoriseerde dealer voor de Benelux bouwen.

Een greep uit onze referenties

Direct contact opnemen

Vul onderstaand formulier in voor uw vraag, opmerking of melding. Gewoon bellen met +31(0)24 344 50 66 of mailen naar info@welstechniek.nl mag natuurlijk ook.