+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Afstandsbedieningen

Wilt u de zwembadattracties direct vanuit het zwembad bedienen? Dan is de Ospa-SensorTaster echt iets voor u. De opening bestaat uit hoogglans en gepolitoerd RVS of wit kunststof. De robuuste en waterdichte behuizing is gemaakt van PVC. De mogelijke opbouwhoogtes zijn 3 mm, 6 mm of gelijk aan de tegels.

Voor inbouw in alle soorten zwembaden zijn de inbouwhuizen UniPVC met lijmflens (optioneel met flensset)  geschikt,  of het inbouwhuis die gelast kan worden aan een stalen zwembad .

Met de Ospa-SensorTaster kunnen water attracties aan en uit gezet worden, of ingesteld zoals u het wenst. Ideaal voor aansluiting op het Ospa-BlueControl® besturingssysteem. De sensor beschikt over stand-by verlichting, zodat u deze altijd eenvoudig kunt vinden. Door aanraking van de sensor worden de attracties in- of uitgeschakeld. Wordt deze nogmaals aangeraakt, dan wordt de prestatie van de attractie in 5 stappen via de frequentieregeling van de pomp ingesteld conform  uw wensen. Het gekozen niveau wordt via kleurintensiteit op de sensor getoond. Het laatst ingestelde niveau wordt opgeslagen. De kleur van de sensordisplay kunt u overigens zelf kiezen.

  • Zonder zichtbare schroeven.
  • Ook voor inbouw onderwater geschikt.
  • Voor alle zwembaden geschikt.
  • Eenvoudige bediening van alle attracties door aanraken.

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.