Direct contact - ook voor storing en service: +31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Hotels en wellness

Jarenlange ervaring

Specialist in exclusieve zwembaden

Specialist in openbare, professionele zwembaden

Goede referenties

Het zwembad als middelpunt van het hele wellness gebeuren is voor een exclusief hotel niet meer weg te denken. En tevreden hotelklanten zijn de beste ambassadeurs en referenties voor een hotel.

Voor een badgast zijn naast de vorm en grootte van het zwembad, het aanbod van attracties uiteraard ook de waterkwaliteit en hygiëne zeer belangrijke criteria.

Referenties

Voor een hoteleigenaar wegen de gebruiksvriendelijkheid, het (economische) rendement en de betrouwbaarheid zwaar. Deze wil het zwembad bij voorkeur volautomatisch en daarmee zonder veel inzet van personeel of speciaal geschoold personeel kunnen bedienen.

Bij de aanschaf van een zwembad spelen de energiekosten ook een belangrijke rol. Daarom is het gebruik van hernieuwbare energie en de inzet van energie efficiënte installaties met intelligente besturing bijzonder belangrijk. Met Ospa-BlueControl is er een besturingssysteem beschikbaar, die vele energiebesparende functies kent. Zoals luikenafdekking, waterspiegel laten dalen en toerental geregelde besturing van de pomp.

 

Wels Techniek kan al deze criteria voldoen en voor u een zwembad aanleggen geheel conform uw wensen en die van uw veeleisende klanten. De bovenstaande referenties geven een impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Ospa ontwikkelt voor iedere categorie hotels toegesneden zwembadconcepten. Daar horen ook floating installaties en whirlpools bij. Afhankelijk van de inrichtingen en grootte van het hotel is het gebruik van een zwembad anders. De meest economische oplossing voor iedere specifieke situatie bedenken is daarbij aan Wels Techniek toevertrouwd!

Direct contact opnemen

Vul onderstaand formulier in voor uw vraag, opmerking of melding. Gewoon bellen met +31(0)24 344 50 66 of mailen naar info@welstechniek.nl mag natuurlijk ook.