Referenties

Speciale oplossingen

Logo OSPA

Ook als er bijzondere hoge eisen worden gesteld aan het zwembadwater is Wels Techniek er in samenwerking met Ospa voor u! En daarbij hoeft het niet altijd om een zwembad te gaan.

Wels Techniek kan u ook helpen met:

  • Duikbaden voor de brandweer
  • Architectonische baden
  • Aquaria of baden speciaal voor dieren

Ieder project heeft daarbij zo zijn specifieke eisen. Of het nu om zeer hoge eisen gaat qua helderheid, hygiëne of geurloos water, of om een extreem hoge belasting qua vuil. Ospa heeft de best passende oplossing paraat.

Veel dierentuinen vertrouwen op de watertechniek van Ospa, net als de opleidingsinstituten van de brandweer of duikscholen met een eigen duiktoren. Wels Techniek kan deze projecten voor u realiseren als erkend Ospa dealer voor de Benelux. Zie hieronder een aantal referenties om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen. 

Jachtbouw

Jachtbouw zwembad
Jachtbouw zwembad
Jachtbouw zwembad

Duiktank

Heeft u een beurs, winkelopening of een speciale actiedag?
Zoekt u een unieke manier om uw bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen?

Deze duiktank is compleet van staal met binnen afmetingen van 450 x 232 x 230 cm en gevuld met 24 m³ water. Voorzien van een robuust bordes met trap en van 7 grote ramen, zodat het publiek goed kan zien wat er in de tank gebeurt. Tegen een meerprijs is het mogelijk het water tot maximaal 32°C te verwarmen en te filteren. Zie voor meer info duiktank.nl

Duiktank
Duiktank
Duiktank