+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

OSPA zwembadverwarming

Met de zwembadverwarming van Ospa heeft u de mogelijkheid de verwarming van het zwembadwater individueel of tijdsgebonden in te stellen. Of het nu om koud, lauw of warm water gaat. Via het Ospa BlueControl® Systeem regelt u snel en eenvoudig de temperatuur van het water, evenals de gewenste looptijd van de verwarming. Kippenvel is daarmee verleden tijd!

De ideale watertemperatuur voor zwemoefeningen

Recreatieve zwemmers 28 graden, professionele zwemmer 26 graden

’s Morgens staat intensief zwemmen op het programma. Het zwembadwater mag door de lichamelijke inspanningen dan gerust een paar graden koeler zijn dan in de avond. De pret kan pas beginnen als de zwembadverwarming klaar is en het water lekker op de gewenste temperatuur is. En dat betekent pure ontspanning: de inspanningen van een zware werkdag zijn snel vergeten. Voor ontspannen in bad is 30 graden de temperatuur die wij aanbevelen.

Warm zwembadwater helpt bij ontspannen

Voor het opwarmen van het water kent Ospa verschillende opwarmers, zoals de platenwarmtewisselaar, voor warmte bronnen met lage aanvoer temperaturen en de warmtewisselaar die gekoppeld kan worden aan de centrale verwarming en een elektronische warmtewisselaar. Betrouwbaar en energiezuinig maken de diverse warmtewisselaars het zwembadwater weldadig warm. Zelfs bij stroomuitval zal het water niet ongecontroleerd opgewarmd worden.

Door de optimale warmteoverdracht, dankzij speciale legeringen van de ribpijpen, biedt Ospa alle zwembadbezitters een warmtewisselaar die tot de effectiefste en beste ter wereld behoort. Welk type verwarming in uw geval het beste is kunnen wij voor u berekenen als erkend Ospa dealer.

 

 

Ospa elektro zwembadverwarming
Ospa zwembadverwarming 84
Ospa zwembadverwarming 36
Ospa warmtewisselaar

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.