+31(0)24 344 50 66 info@welstechniek.nl

Ospa tegenstroominstallaties zwembad

Ospa-PowerSwim biedt u de gelegenheid een individueel trainingsplan te maken als u een sportieve, veeleisende zwemmer bent. Deze installatie is ook geschikt als u het wat rustiger aan wilt doen of gewoon wilt relaxen, aangezien er verschillende standen instelbaar zijn.

De nieuwe dimensie in tegenstroom zwemmen

Met Ospa bereikt het sportieve zwemmen met tegenstroom een nieuwe dimensie: de innovatieve, professionele tegenstroominstallatie verandert het zwembad in net zo breed als krachtig zwemkanaal van topklasse.

 

Principe Ospa Power-Swim

Principe Ospa Top-Swim

Prestatie is door niets te vervangen…

De prestaties van de tegenstroominstallatie is traploos in te stellen. In de ideale zwemsituatie is de stroomsnelheid van het water tot 1,5 meter per seconde. Meer dan het vijfvoudige van andere tegenstroominstallaties. De gelijke stroming wordt versterkt door het water aan de overkant van het zwembad via de PowerSwim-spuitmonden aan te zuigen.

Sla uw traningsprofiel op

Een Ospa-PowerSwim tegenstroominstallatie biedt u de mogelijkheid om uw individuele trainingsplan te maken: sla maximaal zes persoonlijke trainingssequenties op, elk met vijf opeenvolgende prestatieniveaus, waarvan u de kracht en de duur individueel kunt instellen.

 

Ospa-PowerSwim 3.5
De sportieve

Ospa-PowerSwim 2
Bewezen kwaliteit

Ospa-TopSwim
De aantrekkelijke

Ospa-WellSwim
De veelzijdige

Direct contact opnemen

Bel geheel vrijblijvend met +31 24 344 50 66

Of neem bij vragen of opmerkingen contact met ons op via het contactformulier.